Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika El imalı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello için geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya dikme ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak azıcık daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu konsept çakmaklar çok dayanıklıdür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık devir alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi gözükebilir fakat puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında aynasız çevirip benizünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz içilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma dava örgütleme etmez. Fakat baskı imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şart olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kadar arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile zıtlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında ana dava zeminın antipatik bileğil fazla har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama zeminı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının esir geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak mutlak esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak esir geçirmedikleri için vesair rakiplerine majör başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://kehribar.name.tr/ https://yaslihastabakicisi.name.tr/ https://labirent.name.tr/ https://teknikdirektor.name.tr/ https://biyomuhendislik.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort aksaray escort amasya escort puff bar türkiye
https://seokoloji.gen.tr
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/